Tidligere udstillinger

Opus 2 af Den stumme myte, 1952

JORN RUNDT

10 spændende historier om Asger Jorn

10.10-13.12.2020

I efteråret 2020 præsenterer Museum Jorn en række mindre kendte aspekter af Asger Jorns kunstneriske produktion. Blandt andet vises en serie overraskende og hidtil aldrig viste eksperimentelle malerier og marmorskulpturer fra de seneste år.

Udstillingens absolutte highlights er en sammenstilling af værkserien ”Af den stumme myte” fra 1952 og en spektakulær iscenesættelse af den storslåede udsmykning af revolutionsarkivet i Havanna, som Jorn skabte i forbindelse med en rejse til Cuba i begyndelsen af revolutionsåret 1968.

Udstillingen byder også på nogle af Jorns ungdomsværker og allertidligste malerier samt hans interessante designs for balletkostumer og bogudgivelser.

Tag med på JORN RUNDT og udforsk de spændende afkroge kunstnerens mangefacetterede
univers!

FILM
Se film fra udstillingen her

Se 3-D optagelser af Jorns vægmalerier, som han malede i 1968 på Det Revolutionshistoriske Arkiv i Havana, optaget af forskere fra Aaarhus Arkitektskole her

Udstillingen er støttet af:
Knud Højgaards Fond
Augustinus Fonden
Aage og Johannes Louis-Hansens Fond.
Museum JornGUDENÅVEJ 7-9DK-8600 SILKEBORG+45 8682 5388INFO@MUSEUMJORN.DKThis is the official website of Museum Jorn - Silkeborg|Any commercial user or copying must be approved by Museum Jorn - Silkeborg|Powered by Ajour CMS