Kommende udstillinger


MIRÓ & JORN

Fra d. 21. marts 2021 præsenterer Museum Jorn en udstilling med den catalanske maler Joan Miró og Asger Jorn.


Asger Jorn rejste i 1936 til Paris for at uddanne sig til kunstner. Blandt de største inspirationskilder var den internationalt anerkendte kunstner Joan Miró. Selvom Jorn hurtigt fandt sin egen vej i kunsten, opstod der livet igennem mange paralleller i de to kunstneres virke. Herunder f.eks. den eksperimenterende afsøgning af maleriets muligheder, som begge kunstnere dyrkede, og ønsket om at engagere den brede befolkning i moderne kunst.

Udstillingen realiseres i anledning af Silkeborgs 175-års jubilæum.

COVID 19
Museum Jorn følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger i forhold til håndtering af COVID-19, så alle trygt kan besøge museet.

Læs mere om udstillingen her


Udstillingen kan ses til september 2021


Udstillingen er støttet af:
Silkeborg Kommune
Aage og Johann Louis-Hansens Fond
Knud Højgaards Fond
15. Juni Fonden


Et skridt hen i nærheden af det rigtige er mere værdifuldt end en viden om hvor det helt rigtige ligger, hvis man alligevel ikke rører sig ud af pletten.

(Asger Jorn)KVINDER I OG OMKRING CoBrA

Efterår 2021

Sommeren 2021 åbner vi på Museum Jorn for den første udstilling på dansk grund, der sætter fokus på de kvindelige kunstnere i og omkring CoBrA. Udstillingen viser værker af kunstnere som Else Alfelt, Agnete Therkildsen, Elna Fonnesbech-Sandberg, Sonja Ferlov Mancoba, Lotti van der Gaag, Kujahn Blask, Grete Balle, Inge Bendixen, Anneliese Hager, Anna Thommesen, Else Fischer-Hansen, Christine Boumeester og Madeleine Kemeny-Szemere.

Læs mere om udstillingen herBørneudstillingen

Børneudstillingen er udsat til foråret 2022 på grund af COVID 19

Museum Jorn inviterer (SNART) alle børnehaver, skoler, specialskoler og SFO'er i Silkeborg Kommune med børn til og med 5. klasse til at deltage i børneudstillingen 2022.

EMNE:
Kommer snart

TILMELDING:
Du kan læse mere om tilmelding til børneudstillingen her.

Museum JornGUDENÅVEJ 7-9DK-8600 SILKEBORG+45 8682 5388INFO@MUSEUMJORN.DKThis is the official website of Museum Jorn - Silkeborg|Any commercial user or copying must be approved by Museum Jorn - Silkeborg|Powered by Ajour CMS