Voksne

Omvisninger og workshops for voksne

Museum Jorn tilbyder forskellige omvisninger og workshops til private grupper, når det passer dig.

Når I bestiller en omvisning eller workshop hos os, får I et inspirerende og anderledes møde med kunsten. Der er fokus på fordybelse, samtale og eksperimenter fordi vi tror på, at mennesker vokser og udvikler sig i fællesskab, i samtaler og mødet med kunstens verden.

Læs mere om, hvordan du booker omvisning her.


Særomvisning

Søndag i lige uger kl. 14.30

Hver søndag i lige uger - fra den 15. august - tilbyder vi særomvisning for voksne.

Omvisningen begynder kl. 14.30 og varer ca 45 minutter.Omvisninger

Få en ekstra dimension i oplevelsen af kunsten, kom tæt på de enkelte værker og få ekstra baggrundsviden - book en omvisning for voksne

En omvisning på Museum Jorn åbner kunsten op. Vi dykker ned i de enkelte værker og går bag om kunstnernes motivation og dagsorden. Vi ser på kunsten i et historiske perspektiv men trækker også tråde til idag. Med udgangspunkt i kunstfaglig viden og arbejdet med tilrettelæggelse af udstillingen leverer vi baggrundsviden og holdninger, der åbner op for mulige tolkninger af værkerne. Målet er at give publikum levende, personlige og saglige fortællinger om kunsten, som kan inspirere og gøre oplevelsen af kunsten mere nærværende og levende.

Praktisk info
Varighed: 1 time.
Tema: Der tilbydes omvisninger i museets aktuelle udstillinger
Pris for voksengrupper: kr. 700,- (ekskl. entré)
Max antal deltagere: 30 personer (pt. max 9 personer pga. COVID-19).
Kontakt os venligst på:
Mail: reception@museumjorn.dk
Telefon: 8682 5388

Book online her

Større grupper bedes kontakte museet pr. tlf. 8682 5388, så vi sammen kan planlægge jeres besøg bedst muligt.


Kunstens inderste væsen er at gribe mennesket.

(Asger Jorn)
Workshops for voksengrupper

Er I en gruppe af voksne, som mangler et kollektivt og kreativt indspark? Så book en kreativ workshop på Museum Jorn med fokus på fordybelse, leg og eksperiment.

Eksperiment og leg
Få en oplevelse sammen og bliv udfordret med kreative processer og alternative maleteknikker. Workshoppen starter med en kort introduktion til Asger Jorns kunst i form af en inspirationsvandring i udstillingen. Derefter fortsætter deltagerne i værkstedet, hvor der bliver prøvet kræfter med de samme teknikker, som Asger Jorn arbejder med i sine værker. Her er fokus på spontanitet og åbne eksperimenter.

Emner:
Museum Jorn tilbyder en række workshops med forskellige temaer. Se dem alle HER.


Hvem kan deltage?
Alle kan være med! På Museum Jorn er det ligegyldigt om din alder er 4 eller 99! Workshoppen kræver ingen kunstneriske forudsætninger, men appellerer til deltagernes fantasi og skaberkraft. Her gælder det ikke om at være dygtig til at tegne eller male, men at gribe idéen og lade sig inspirere af teknikken. Workshoppen henvender sig til alle voksengrupper, som ønsker et kollektivt og kreativt indspark. Det kan være som led i teambuilding for medarbejdere, som element i et firmaarrangement eller som privat gruppeoplevelse.


Formål
Målet med workshoppen er at inspirere deltagerne til at tænke ud af boksen. At slippe de vante forestillinger om, hvad kunst er og selv træde ind i Asger Jorns kunstneriske univers. Ved selv at afprøve Jorns metoder på egen krop, får deltagerne en unik indsigt i en af Danmarks mest innovative og ambitiøse kunstnere. Workshoppen giver samtidig en personlig, kreativ oplevelse, som giver mulighed for fordybelse.


Praktisk info
Varighed: 2 timer.
Pris: 200 kr. pr. person dog minimum 2.000 kr. (+ entré til museet)
Prisen er inkl. materialer.
Max antal deltagere: 25 personer (anbefalet)
Kontakt receptionen for nærmere aftale: reception@museumjorn.dk, telefon: 8682 5388Man kan godt have fantasi, selvom man har realitetssans.

(Asger Jorn)
Museum JornGUDENÅVEJ 7-9DK-8600 SILKEBORG+45 8682 5388INFO@MUSEUMJORN.DKThis is the official website of Museum Jorn - Silkeborg|Any commercial user or copying must be approved by Museum Jorn - Silkeborg|Powered by Ajour CMS