Museum Jorn Business


Museum Jorn Business

Bliv medlem af Museum Jorn Business og få et aktivt partnerskab med en internationalt orienteret, ambitiøs og inspirerende kulturinstitution.

Med et medlemskab af Museum Jorn Business støtter du op om en kulturattraktion i særklasse. Museum Jorn ejer verdens største samling af værker af den moderne kunstner Asger Jorn og rummer samlet set en international kunstsamling i verdensklasse.

MUSEUM JORN - SILKEBORGS STØRSTE AMBASSADØR
Museum Jorn skaber årligt en række ambitiøse særudstillinger af internationalt format, der for alvor sætter Silkeborg på det det kulturelle landkort. Museet arbejder målrettet på at gøre kunsten vedkommende og tilgængelig for alle og give de besøgende personlige og kreative oplevelser i Asger Jorns ånd.
Museum Jorn er således en unik ramme for uforglemmelige oplevelser, som dine kunder, medarbejdere eller familie kan få del i.

UNIKKE FACILITETER
Som medlem får jeres virksomhed adgang til en fantastisk location i enestående kunstneriske rammer. På Museum Jorn kommer I helt tæt på kunsten, i anderledes kreative omgivelser med Asger Jorns historie som kulisse. Et medlemskab af erhvervsklubben giver adgang til både udstillinger, kunstneriske workshops og eksklusive arrangementer som fx ferniseringer, hvor du kan møde nogle af kunstens helt store personligheder.

-få kreative oplevelser, du kan dele med dine kunder og medarbejdere
-få adgang til spændende mødefaciliteter i anderledes kunstneriske rammer
-støt kunsten
-bliv eksponeret i selskab med kunst i verdensklasse

Alt dette gør Museum Jorn til et oplagt valg til et aktivt partnerskab. Vil du vide mere?
Kontakt erhvervschef Vicky Flinta for en uforpligtende samtale.
Mail: vf@museumjorn.dk eller tlf: 20 84 86 81.

Se sponsorer og samarbejdspartnere


Det er kunstværkets hemmelighed at kunne åbne menneskehjerter.

(Asger Jorn)

Museum JornGUDENÅVEJ 7-9DK-8600 SILKEBORG+45 8682 5388INFO@MUSEUMJORN.DKThis is the official website of Museum Jorn - Silkeborg|Any commercial user or copying must be approved by Museum Jorn - Silkeborg|Powered by Ajour CMS