Jorn-udstilling i Seoul slår alle rekorder

Over 500.000 har set Jorns værker i Sydkorea

Jorn-udstilling i Seoul slår alle rekorder
Hele verden vil have Asger Jorn. Sådan opleves det lige nu på Museum Jorn i Silkeborg med rekordmange besøgende på Jorn-udstillinger i både Sydkorea og Østrig.
Fra april til september har Museum Jorn udlånt 80 vigtige værker til en stor Jorn-udstilling i Seoul, som blev besøgt af hele 557.000 mennesker.
-Det viser at sydkoreanerne virkelig har taget Asger Jorns kunst til sig. Det er jo et overvældende stort antal museumsgæster selv for en by som Seoul, udtaler Museum Jorns direktør, Jacob Thage, som forklarer:
-557.000 besøgende svarer til 5 % af Seouls indbyggere, så det kan man jo med god grund kalde for en succes. Det har stor betydning for udbredelsen af dansk kunst og kultur i Asien.

Læs here pressemeddelelsen her