ERWIN WURM The Discipline of Subjectivity

Sommerudstillingen ERWIN WURM The Discipline of Subjectivity kaster lys over den internationalt anerkendte østrigske performance- og installationskunstner Erwin Wurms (født 1954) facetrige og publikumsinddragende skulpturbegreb. Udstillingen på Museum Jorn præsenterer et stort udvalg af forskelligartede skulpturer, der giver et indblik i Erwin Wurms morsomme og spidsfindige æstetiske univers. Læs mere her

Download billedoversigt her

Download pressebilleder her

Asger Jorns kunst er rejst til Sydkorea

d. 12. april 2019 præsenterer National Museum of Modern and Contemporary Art, Seoul (MMCA) den første soloudstilling af Asger Jorn (1914-73) i Asien. Projektet er et samarbejde mellem MMCA og Museum Jorn og udstillingen indgår i den officielle fejring af jubilæet for 60 års diplomatisk samarbejde mellem Danmark og Sydkorea. Med titlen ALTERNATIVE LANGUAGES – Asger Jorn, the artist as a social activist, ønsker udstillingen at belyse både det kunstneriske men også det politiske potentiale i Asger Jorns kunst.

Stor samling af Jorn værker til Salzburg

Museum der Moderne Salzburg præsenterer i den kommende weekend mere end 500 værker af den danske kunstner Asger Jorn. Værkerne er udlånt af Museum Jorn. Det er Jorns litografier, der danner rammen for den meget omfattende udstilling, som er den hidtil største uden for Danmarks grænser.

Download pressefoto her