Job og praktik

Ledige stillinger


Flexibel og engageret ejendomsservicetekniker/pedel søges (deltid)

Vi søger en dygtig og erfaren ejendomsservicetekniker/pedel der kan arbejde selvstændigt og struktureret.

På Museum Jorn er vi 15 engagerede medarbejdere, som til dagligt arbejder i et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø, hvor vi lægger stor vægt på samarbejde og tværfaglig sparring. Vi søger en dygtig og erfaren ejendomsservicetekniker/pedel der kan arbejde selvstændigt og struktureret – i et hus med mange gæster og mange aktiviteter.

Om dig:
Vi sætter pris på, at du er ansvarsbevidst og en holdspiller, som passer ind i vores hus. Du må gerne have en håndværksmæssig baggrund, som kan være med til at bidrage til museets
vedligehold og opbygning af udstillinger. Du må også godt være fleksibel mht. arbejdstider og deadlines og evne til at have flere bolde i luften på én gang. Vi forventer at du er mødestabil.
Det er et krav, for at arbejde på Museum Jorn, at du har en ren straffeattest.

Arbejdsopgaver:
Opgaverne er meget afvekslende, og kan være inden for følgende områder: Hjælpe til med det praktiske ved udstillingsskift. Skabe udstillingsinventar i vores værksted (fx udstillingspodier). Håndtering af kunst. Vedligehold af bygninger, indenfor og udenfor. Renoveringsopgaver. Hjælpe til ved events (fx julemarked). Slå græs i vækstsæsonen. Oprydning og forefaldende arbejde.

Man skal være indstillet på, at arbejdstiderne kan variere: I periode har vi ekstra travlt, når nye udstillinger skal sættes op. Der vil derfor også forekomme arbejde i nogle weekender om året.

Vi tilbyder:
Et tæt samarbejde med vores forvalter og en engageret personalegruppe, der brænder for Museum Jorn. Vi har et godt arbejdsmiljø og gode fysiske rammer. Hos os får du et afvekslende job på en spændende arbejdsplads.

Arbejdstiden bliver fra mandag til torsdag, fra kl. 8 til 14 (24 timers arbejdsuge).

OM MUSEUM JORN:
Museet Jorn blev oprettet i Silkeborg i 1965 og er et selvejede, statsanerkendt kunstmuseum. Museets vedtægtsbestemte formål er at skabe, bevare og udvikle en offentlig samling af kunst i Silkeborg, og at perspektivere denne samling igennem udstillinger, forskning og formidling. Med 18 kunstnerarkiver og over 30.000 samlingsgenstande har museet et af landets absolut største kunstsamlinger.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Museum Jorns forvalter, Brian Werner Pedersen, på mobil: 26 80 12 65 mellem kl. 10-14 eller mail: bwp@museumjorn.dk

Send din ansøgning til: bwp@museumjorn.dk
Ansøgningsfrist den 6. december 2020.

Passioneret og udadvendt formidlingsinspektør

Museum Jorn har en af Danmarks bedste formidlings- og undervisningsafdelinger, når vi selv skal sige det! Til denne afdeling søger vi per 1. januar 2021 den rigtige inspektør til at lede og videreudvikle.

Om dig:
• Kunsthistoriker på kandidat- eller magisterniveau, eller anden relevant kunstfaglig
baggrund
• Velorienteret inden for det 20. og 21. århundredes danske og internationale kunsthistorie
• Du skal være indstillet på at sætte dig ind i Asger Jorns særlige verdenssyn og
kunstopfattelse
• Solide pædagogiske kompetencer og gode mundtlige og skriftlige formuleringsevner på
dansk og engelsk
• Glæde ved at formidle kunst og møde publikum
• Kendskab til IT og sociale medier
• Erfaring fra en lignende stilling er en fordel
• Parat til periodevis aften- og weekendarbejde

Vi tilbyder:
Et udfordrende job med stor indflydelse på egne arbejdsopgaver. Du bliver en vigtig del af et velfungerende team og kommer tæt på alle beslutninger og arbejdsgange.
Et tillidsfuldt arbejdsklima præget af åbenhed og gode kollegaer.
Du får ansvaret for at videreudvikle og drive værkstedet, for omvisningsteamet og undervisningstilbud.
Du kommer til at deltage i idéudvikling omkring nye formidlingskoncepter i forbindelse med ’Nyt Museum Jorn’.
Du kommer til at samarbejde med en bred vifte af brugere, som blandt andet omfatter: Skoler, specialskoler, videregående uddannelser, sponsorer, virksomheder, foreninger og særlige tiltag som fx ’kultur på recept’.

Om Museum Jorn
Museet Jorn blev oprettet i Silkeborg i 1965 og er et selvejede, statsanerkendt kunstmuseum. Museets vedtægtsbestemte formål er at skabe, bevare og udvikle en offentlig samling af kunst i Silkeborg, samt at perspektivere denne samling igennem udstillinger, forskning og formidling. Museets emnemæssige ansvarsområde er Asger Jorns oeuvre og samling, samt kunstneriske praksisser relateret til hans virke. Herunder perspektiveringer af Asger Jorns idé om den eksperimenterende kunsts rolle i samfundet, som den kommer til udtryk hos bl.a. yngre repræsentanter for den eksperimenterende kunst. Museets tidsmæssige ansvarsområde omfatter fortrinsvis det 20. århundrede og frem. Med sine 18 kunstnerarkiver og over 30.000 samlingsgenstande har museet et af landets absolut største samlinger.

Museum Jorns vision er at gøre kunsten tilgængelig, meningsfuld og relevant for et bredt publikum.

På Museum Jorn er vi 15 faste, engagerede medarbejdere, som til dagligt arbejder i et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø, hvor vi lægger stor vægt på samarbejde og tværfaglig sparring.
Du kan få en rigtig god fornemmelse for museets spændvidde og kreative tænkning ved at læse om vores store formidlingsprojekt ’100x Jorn eksperimenter’. Se mere på denne hjemmeside: 100xjorn.dk

Ønsker du at høre mere om stillingen, kan du på hverdage mellem kl. 10-14 kontakte museumsinspektør Christian Kortegaard Madsen 40950759 eller kommunikationschef Line Unold: 29333090

Ansøgningsfrist er 6. december 2020. Vi behandler indkomne ansøgninger løbende og ønsker tiltrædelse snarest muligt.
Ansøgning sendes til: lun@museumjorn.dk (NB: skriv 'formidlingsinspektør' i emnefeltet)Museum JornGUDENÅVEJ 7-9DK-8600 SILKEBORG+45 8682 5388INFO@MUSEUMJORN.DKThis is the official website of Museum Jorn - Silkeborg|Any commercial user or copying must be approved by Museum Jorn - Silkeborg|Powered by Ajour CMS