Museumsforening Jorn

Som frivillig på Museum Jorn er du ambassadør for museet og kan give en hånd med, når det gælder.

Bliv frivillig på Museum Jorn

Har du lyst til at knytte dig tættere til museet? Vil du være med til at afholde inspirerende kulturoplevelser i Silkeborg? Vil du være med i et fællesskab af frivillige kræfter?


Så er Museum Jorns nye frivilliggruppe måske noget for dig! Museum Jorn ønsker at knytte frivillige kræfter blandt museumsforeningens medlemmer til museets drift og især til de mange spændende aktiviteter, som foregår på museet. Vi søger aktive medlemmer, der kan fungere som ambassadører og give en hånd med, når det gælder.

Opgaverne, som frivilliggruppen skal løfte, er et supplement til museets ansatte og er primært af praktisk karakter. Som frivillig er du med til at give et ekstra løft til museet og sørge for at gæsterne får en god oplevelse. Du bliver en del af museets ansigt ud ad til, og du får et indblik i museet bag facaden. Du er med til at skabe kulturoplevelser i Silkeborg og styrke museets lokale forankring til gavn for den enkelte borger og kulturlivet i Silkeborg.

OPGAVER
Hvilke typer opgaver har man som frivillig? Frivilliggruppen løser opgaver inden for eksempelvis café, post og distribution, events og ferniseringer, formidling og værkstedsaktiviteter, hus og have samt forberedelse af udstillinger.

Så har du 1-2 dage om måneden så meld dig til frivilliggruppen. Overvej hvilket område, du gerne vil hjælpe til inden for og send en mail eller ring til Lise Andersen, som står for koordinering af frivillige: liseandersen109@gmail.com
Museum JornGUDENÅVEJ 7-9DK-8600 SILKEBORG+45 8682 5388INFO@MUSEUMJORN.DKThis is the official website of Museum Jorn - Silkeborg|Any commercial user or copying must be approved by Museum Jorn - Silkeborg|Powered by Ajour CMS