Café Cobra

CAFÉ COBRA EVENTS I DECEMBER 2020

Musik og mad - i godt selskab

Cobra koncert med Elvira Skovsang.
5. og 6. december kl. 12

Elvira er lige hjemvendt efter en årrække i Frankrig med musik i blodet. Forvent halvanden time med inderlige jazzmusik i hyggelig julestemning.
Cafeen giver musikken - og så håber vi at du vil købe en lækker frokost.

Cobra koncert med Jonas Krohn og Søren Baldwin.
12. og 13. december kl. 12

Jonas og Søren har spillet sammen i mange forskellige musikalske sammenhænge, men vil her spille som en duo, med sårbare ærlige sange og et bredt musikalsk univers.
Så forvent halvanden times rørende og intens koncert i julehygge-cafe-stemning.
Cafeen giver musikken - og så håber vi at du vil købe en lækker frokost.

Café Cobra torsdagskoncert - Beat & Battle.
3. og 10. december kl. 18 - 20

I anledning af decemberhygge er der juleand og andet godt på højkant i aftenens musikquiz, hvor Silkeborgs troubadour, Ian Victor Blüthgen, battler med Museum Jorns forvalter med guitar og næsefløjte... Det bliver ikke kedeligt.
Denne aften byder desuden på koncert med Ian og der serveres en let anretning fra caféen med tærte og årstidens salater.
Billetpris 200,- for musik, mad og eventuelle præmier.

Husk at melde dig til på: cafecobra@museumjorn.dk