Café Cobra


Café Cobra

En kunstpause i hverdagen


Åbningstider:
Tirsdag - fredag kl. 11 - 16
Torsdag aften desuden indtil kl. 20
Lørdag og søndag kl. 11 - 16.30


Cafe COBRA er en lille oase med udsigt til Gudenåen og parken ved Indelukket i Silkeborg - og med den hyggeligste terrasse. Caféen er mellemrummet mellem kunstoplevelsens indtryk og hverdagslivets rumlen.

Du kan i ro nyde stemningen i caféen, mens du absorbere dine kunstindtryk - eller du kan invitere dine venner og familie med til en frokost i anderledes rammer.

Køkkenet
Vi arbejder i caféen ud fra værdierne Kvalitetsråvarer - Værtsskab og Poetisk madglæde. Vi ligger i den grønne ende af skalaen med stor nysgerrighed på det plantebaserede køkken, samtidig med at vi elsker en god frikadellesandwich.

Se vores aktuelle MENUKORT

Grupper og arrangementer
Vi vil elske at lave mad til jeres næste komsammen - ring og hør nærmere om mulighederne. Vi gør dog opmærksom på, at vi ikke kan tilbyde separate lokaler og at vi derfor ikke anbefaler, at man afholder meget private eller højtidelige begivenheder i caféen.


VI GLÆDER OS TIL AT BYDE JER VELKOMMEN.

Kontakt Café Cobra
Telefon: +45 8682 5388
Museum Jorn, Café Cobra
Gudenåvej 7-9
DK-8600 Silkeborg
Send mailVi kan opleve, hvad et brød er ved at spise det, og man oplever musik og billedkunst med øre og øje på nøjagtig samme måde, som man spiser brød.

(Asger Jorn, 1949)
Se vores smiley-rapport her


Museum JornGUDENÅVEJ 7-9DK-8600 SILKEBORG+45 8682 5388INFO@MUSEUMJORN.DKThis is the official website of Museum Jorn - Silkeborg|Any commercial user or copying must be approved by Museum Jorn - Silkeborg|Powered by Ajour CMS