Café Cobra


Velkommen til Café Cobra

Du er altid velkommen på Cafe Cobra - også uden museumsbillet!

Café Cobra er en lille oase med udsigt til Gudenåen og naturen. Her er det gode måltid i centrum, og du kan nyde det i rolige, hyggelige omgivelser. Café Cobra tilbyder mad og drikke ud fra værdierne: råvarer af højeste kvalitet, værtskab og poetisk madglæde.
Caféen er åben for alle, uanset om du er museumsgæst eller bare har lyst til at komme forbi til velsmagende retter eller eftermiddagskaffe.


Menu
Se vores aktuelle menukort, der skifter med årstiderne.

Åbningstider
Caféen har flg. åbningstider:
Tirsdag - fredag kl. 11.00 - 16.00
Lørdag, søn- og helligdage kl. 11.00 -16.30.
I perioder med aftenåbent torsdage er caféen åben til kl. 20.00.

Grupper og arrangementer
Er I mange? Ønsker I at afholde en særlig event? Så ring og bestil på forhånd. Café Cobras lyse lokaler og skønne beliggenhed er perfekte rammer for venindefrokosten, firmaudflugten eller familieturen. Kombinér en unik kunstoplevelse med lækker mad i hyggelige omgivelser.

Ring og hør nærmere om muligheden for at afholde netop dit arrangement hos os.
Vi gør opmærksomme på, at særarrangementer vil blive afholdt i et åbent lokale, sammen med de øvrige cafégæster. Vi kan ikke tilbyde separate lokaler.


Kontakt Café Cobra
Telefon: +45 8682 5388
Museum Jorn, Café Cobra
Gudenåvej 7-9
DK-8600 Silkeborg
Send mailVi kan opleve, hvad et brød er ved at spise det, og man oplever musik og billedkunst med øre og øje på nøjagtig samme måde, som man spiser brød.

(Asger Jorn, 1949)
Se vores smiley-rapport her


Museum JornGUDENÅVEJ 7-9DK-8600 SILKEBORG+45 8682 5388INFO@MUSEUMJORN.DKThis is the official website of Museum Jorn - Silkeborg|Any commercial user or copying must be approved by Museum Jorn - Silkeborg|Powered by Ajour CMS