Undervisningstilbud

Børneudstilling: Jorn - ler - leg

10. maj – 3. juni 2018

PRAKTISK INFO
I år bliver Børneudstillingen vist i samme rum, som udstillingen Jorn på arbejde, hvilket betyder, at vi på museet laver ”øer” i eksisterende udstillingen til børnenes værker. Som udgangspunkt har vi derfor ikke så meget vægplads til ophængning, men kontakt meget gerne mig, hvis I har spørgsmål eller er i tvivl om noget i forhold til det.

I er velkomne til at besøge Museum Jorn i forbindelse med jeres deltagelse i Børneudstillingen.

Hvis I ønsker det kan I booke en omvisning i tilknytning til temaet LER.
Skoleklasser og SFO-grupper fra Silkeborg Kommune har altid gratis adgang og gratis omvisning.

Ferniseringen sendes i særskilt invitation til alle deltagende klasser/grupper børn og er den onsdag den 9. maj kl. 11 og 14.

Vådt ler vil være vanskeligt at have med i Børneudstillingen fordi den vil udfordre luftfugtigheden i udstillingerne. Så vi henstiller venligst til, at der ikke udstilles våde materialer.

Vi glæder os fordi Børneudstillingen er sådan et dejligt projekt, som både alle involverede og alle museets brugere har så stor fornøjelse af. Derfor tak fordi I gør jer umage og sammen med jeres elever lægger tid og energi i projektet.

Oplys følgende ved tilmelding:
Skole/Dagtilbud:
Klasse/gruppe:
Lærer/Pædagog:
Antal børn:
Telefonnummer:
E-mailadresse:

Kort beskrivelse eller foto af projekt:

Tilmelding venligst senest fredag den 13. april 2018 til kt@museumjorn.dk

Har I spørgsmål eller er I i tvivl om noget omkring Børneudstillingen kontakt meget gerne
formidler, Kirsten Tolstrup på kt@museumjorn.dk eller 8682 5388.

Vigtige datoer for Børneudstilling 2018:
Udstillingsperiode: 10. maj – 3. juni.
Fernisering onsdag d. 9. maj kl. 11 og kl. 14.
Indlevering af elevarbejder: 24.-27. april kl. 10-16
Afhentning af elevarbejder: 7.-8. juni kl. 10-16.