Grundskoler

Tv: Asger jorn laver lystegning, 1953, fotograf: Poul Pedersen. Th: Elever fra 6.klasse på Firhøjskolen laver fælles lystegning, Museum Jorn 2016.

Workshop: Tegn i lys

DENNE WORKSHOP ER PÅ NUVÆRENDE TIDSPUNKT IKKE MULIG AT GENNEMFØRE PÅ GRUND AF DE NYE CORONARESTRIKTIONER

Målgruppe: alle
Workshoppen ”Tegn i lys” er et tilbud til alle lige fra dagtilbud til gymnasieklasser og voksengrupper, der ønsker at blive kropsligt og kreativt udfordret og samtidig få en introduktion til Asger Jorns kunst. Her er der mulighed for at fordybe sig i Asger Jorns kunstneriske univers og blive udfordret med eksperimenterende, legende processer.

Workshoppen starter med en introduktion i museets samling, hvor vi sammen ser på udvalgte værker med fokus på Jorns spontant abstrakte kunstneriske metoder. Derefter skal eleverne selv afprøve en af Jorns teknikker – lystegning: Et billede tegnes i luften med en lommelygte foran et kamera og lyssporet registres som en tegning af lys. Med udgangspunkt i skitsetegning laver hver elev sin egen personlige lystegning. Workshoppen sluttes af med forskellige fælles lyseksperimenter, hvor eleverne mere frit kan afprøve nye lyskilder og lave fælles lystegninger.

Lystegningerne bliver efterfølgende sendt i digital format til underviseren, så I selv kan beskære og printe billederne, som I har lyst.

Praktisk info:
Varighed: 1,5 time (max 28 elever)
Børnehaver: varighed 1 time
Pris: Skoler, børnehaver og uddannelsesinst.: 700 kr. (inkl. materialer)

Mere praktisk info om spisning, fotografering og museets husorden...

Book online


Museum JornGUDENÅVEJ 7-9DK-8600 SILKEBORG+45 8682 5388INFO@MUSEUMJORN.DKThis is the official website of Museum Jorn - Silkeborg|Any commercial user or copying must be approved by Museum Jorn - Silkeborg|Powered by Ajour CMS