Undervisningstilbud

Kursus for lærere og pædagoger

Gratis kursus om årets børneudstilling 'HIMMEL OG HAV'

Onsdag 19. februar klokken 10-12 eller 15-17

Emnet for dette års børneudstilling 'HIMMEL OG HAV' fletter sig ind i 5 af FN´s Verdensmål:

6. Rent vand og sanitet
7. Bæredygtig energi
12. Ansvarligt forbrug og produktion
13. Klimaindsats
14. Livet i Havet

Kurset giver jer som undervisere et hav af muligheder for tilgange til processer, materialer og produkter til udstilling.

På Museum Jorn vil vi gerne vise og fortælle jer og jeres børn/elever om en række kunstneres tilgange til at arbejde med himmel og hav. Det er poetisk, smukt, oplivende, vildt og voldsomt!

Kom og bliv inspireret, oplev himmel og hav som aldrig tidligere!

Kurset er gratis for alle og varetages af formidler, Kirsten Tolstrup.

Tilmeld dig senest 18. februarkt@museumjorn.dk eller 86 82 53 88.

Alle børnehaver, skoler, specialskoler og SFO'er i Silkeborg Kommune med børn til og med 5. klasse inviteres hermed til at deltage med værker på Børneudstillingen Museum Jorn 2020.

Vigtige datoer for Børneudstillingen:
Udstillingsperiode: 8. maj–21. juni
Fernisering: 7. maj klokken 10 eller 14
Indlevering af elevarbejder: 21.-23. april klokken 10-16
Afhentning af elevarbejder: 23.-25. juni klokken 10-16

Husk: Der er altid gratis entré for alle børnehavegrupper, skoleklasser og SFO-grupper på Museum Jorn. Omvisninger er også gratis for skoler og institutioner i Silkeborg Kommune, de skal blot aftales på forhånd. Museum Jorn: 86 82 53 88.