Møder og konferencer


Hold møder og konferencer i kunstneriske rammer

På Museum Jorn inspirerer vi til kreativitet, læring og ny viden, og alt sammen midt i den smukke natur, tæt på Silkeborg midtby.

Vi kan facilitere alt fra det mindre forretningsmøde, hvor I kan nyde en god frokost i lækre omgivelser til større møder og konferencer, hvor I har brug for fuld forplejning. Vi byder gerne ind med workshops, som kan give jer nye indspark og fungere som en kreativ pause i løbet af dagen. Her bliver I udfordret i Jeres kreative processer, styrker Jeres samarbejde på tværs af grupper eller giver Jer måske et nyt syn på, hvordan I bliver bedre til at eksperimentere og fejle.

Vi har vores egen Café Cobra, som sørger for forplejningen. I samarbejde med caféen planlægger vi jeres besøg, så I får alt fra morgenkomplet til den store gastronomiske oplevelse.

Vores mødelokaler, Cobra Salen og Cobra Forum, kan tilpasses efter behov og er udstyret med det AV udstyr i får behov for. Således har vi kapacitet til at kunne rumme op til 96 konferencegæster på samme tid.


Lars H. Andersen, adm. direktør Elfac A/S:
’Vi har to år i træk valgt at benytte Museum Jorns inspirerende faciliteter til vores årlige strategiseminar. Det har været en særdeles positiv oplevelse, og forplejningen har været i top’.

Læs mere om

Konference- og mødelokaler
Aktiviteter og workshops


Læs mere om
Kontakt
Erhvervschef
Vicky Flinta
vf@museumjorn.dk
2084 8681


Museum JornGUDENÅVEJ 7-9DK-8600 SILKEBORG+45 8682 5388INFO@MUSEUMJORN.DKThis is the official website of Museum Jorn - Silkeborg|Any commercial user or copying must be approved by Museum Jorn - Silkeborg|Powered by Ajour CMS