Jorn kasserne


Jorn kasserne

Med skæg og islændersweater

Hvordan gør man Asger Jorn relevant for mindre børn? Hvordan kan man bruge Jorns metoder og arbejdsprocesser sammen med børn i børnehaver og indskoling?

Museum Jorn har i samarbejde med Børnekultur Silkeborg og Creuni udarbejdet fem Jorn-inspirationskasser, som nu er klar til at blive lånt ud til dagtilbud og skoler i Silkeborg Kommune.
Bor du udenfor kommunen, kan inspirationshæfterne downloades herunder. Med en mindre indsamling af materialer og rekvisitter er man i gang.

De fem inspirationskasser har hvert deres emne: Keramik, Maleri, Grafik, Vævning og Bøger. Hver kasse er bygget op omkring nogle historier, som Jorn fortæller, tre kunstværker og nogle aktiviteter, som hører til hvert værk. Kasserne indeholder desuden en række rekvisitter, som skal gøre Jorns univers mere levende og spændende for børnene.

En af rekvisitterne er en Asger Jorn hånddukke, som pædagogerne/underviserne kan bruge, når de skal fortælle Asger Jorns historier. Dukken er fræk og sjov og snakker med en dyb mandestemme. De voksne kan også vælge at optræde som Asger Jorn med pibe og alpehue – og evt. en islændersweater, hvis vi ellers kan få fat på de helt rigtige af slagsen.
Det skal nok blive sjovt både for børn og voksne at møde Asger Jorn i dagtilbud og indskolinger over hele landet.

I kan downloade materialet herunder eller book (indenfor kommunegrænsen) en af de fem inspirationskasser på tlf. 86825388 eller via reception@museumjorn.dk
Museum Jorn kører kassen ud til jer.

Find materialet fra vores inspirationskasser herunder
Hjemmeside
Billeder
Museum JornGUDENÅVEJ 7-9DK-8600 SILKEBORG+45 8682 5388INFO@MUSEUMJORN.DKThis is the official website of Museum Jorn - Silkeborg|Any commercial user or copying must be approved by Museum Jorn - Silkeborg|Powered by Ajour CMS