Familier


Familier

På Museum Jorn er det ligegyldigt om din alder er 4 eller 99 – alle kan være med og få inspiration fra den eksperimenterende kunst. Tag din familie med og prøv selv kræfter med nogle af kunstens arbejdsmetoder og teknikker.

Museum Jorn har særligt fokus på børnefamilier, og alle aktiviteter er tilrettelagt, så børn og voksne i fællesskab kan opleve kunsten på en aktiv måde. Tegn i lys - lav et drypmaleri – skab et fællesbillede. Med inspiration fra Asger Jorns idéer om fantasi, fællesskab og kreativitet tilbyder vi en lang række aktiviteter, som giver mulighed for timers underholdning og kreative udfordringer. Målet er, at børn og voksne kan fordybe sig og skabe noget sammen. Se alle aktuelle aktiviteter her

ÅBENT VÆRKSTED
I Museum Jorns åbne værksted kan du selv prøve kræfter med kunstneriske eksperimenter og teknikker. Værkstedet skifter løbende og knytter sig til de aktuelle udstillinger. Det er gratis at benytte værkstedet efter betalt entré. Læs mere om det aktuelle værksted her.

EKSPEDITIONSBOG
I samarbejde med kunstnerduoen En hemmelig klub har museet skabt en kreativ ekspeditionsbog til børn, der inviterer til at udforske kunsten i museets faste samling og se verden med andre øjne.

Ekspeditionsbogen henvender sig til børn i alderen 5-10 år og udleveres gratis til alle børn ved besøg på museet. Bogen er i 2020 udkommet i en opdateret version.Aganak snak

Et spændende og fabulerende møde med kunsten.

Hver søndag i lige uger, fra den 15. august 2021, inviterer vi familier med børn i alderen 3-7 år til AGANAK SNAK med en af museets formidlere.

Tag med på en spændende rejse ind i kunsten og fortællingernes verden. Vi går på opdagelse blandt museets værker og finder et værk, som vi sammen skaber en spændende historie ud fra.

Arrangementet starter kl. 14 og varer ca 30 minutter.PRØV SELV-STATIONER
Museum Jorn har indrettet en række stationer rundt omkring på museet. Her kan børn og voksne i fællesskab lære mere om Jorns kreative processer og få udfoldet Jorns idéer på en aktiv måde. Prøv fx lystegningsautomaten og lav din egen lystegning. Eller dyk ned i grafiske processer ved grafikstationen. Vil du have pulsen op, er der også mulighed for at spille triolektisk forbold på den sekskantede fodboldbane i museets gård. Alle aktiviteter er for både børn og voksne.

BØRNENES KULTURDAG I MARTS
I samarbejde med Børnekultursamrådet og Børnekultur Silkeborg afholder museet en årlig Børnenes Kulturdag en søndag i slutningen af marts måned. Her tilbyder vi særlige aktiviteter for børn og voksne. Hold øje med hjemmesiden under "Det sker"

PRAKTISK INFO TIL BØRNEFAMILIER
Klapvogne: Man er velkommen til at have sin egen barnevogn/klapvogn med rundt i museets permanente udstilling. Museet har en også en klapvogn man kan låne til brug for museets gæster. Ved særudstillinger kan der være særlige restriktioner for klapvogne. Kontakt receptionen på 8682 5388 for nærmere info om en bestemt udstilling.

Puslebord: Findes i museets underetage i forbindelse med toiletterne.

Mad og drikke: Kan købes i caféen, men har man brug for at give et mindre barn noget medbragt at spise eller drikke, er dette selvfølgelig helt i orden.


Se undervisningstilbud for skoler

Læs mere om børneudstillingen
Se på mit billede og tilføj det nye værdier, ligesom jeg føjer nye værdier til det, hver gang jeg ser på det. Byg et nyt billede op, der helt og holdent er dit eget.

(Asger Jorn, 1939)


Museum JornGUDENÅVEJ 7-9DK-8600 SILKEBORG+45 8682 5388INFO@MUSEUMJORN.DKThis is the official website of Museum Jorn - Silkeborg|Any commercial user or copying must be approved by Museum Jorn - Silkeborg|Powered by Ajour CMS