Kunst jeg tænder på - Steen Konradsen

torsdag D. 20. februar kl. 17.00-18.00

Mød Steen Konradsen, tidl. erhvervsmand i Silkeborg, og find ud af, hvilken kunst der tænder ham. Steen Konradsen har udvalgt en række værker fra Museum Jorns samling og vil denne aften fortælle, hvorfor han finder disse kunstværker særligt interessante.

Steen Konradsen er tidligere erhvervsmand i Silkeborg. Igennem snart mange år har han beskæftiget sig med kunst og ikke mindst moderne kunst, heriblandt Asger Jorn. Han tog initiativ til – og gennemførte – åbningsforestillingen Buttadeo om Asger Jorns liv og kunst, da Jysk Musikteater åbnede i 2004. Steen Konradsen har tidligere siddet i Museum Jorns bestyrelse igennem en årrække og var drivkraften bag opstarten af tankerne om et nyt Museum Jorn og fik grundlagt fonden bag og virkede her i starten som formand.

Kun for medlemmer af Museumsforening Jorn

Tilmelding til reception@museumjorn.dk
Oplys navn og telefonnummer.