Det sker

Jorns Madklub

Original syrisk mad i Jorns madklub - Museum Jorn inviterer syriske kvinder til samarbejde omkring mad.

Café Cobra inviterer til en tilbagevendende madklub, hvor fællesskab er omdrejningspunktet, og der vil derfor være fællesspisning ved langborde, og maden serveres i fade på bordene.
Katrine Juul, caféansvarlig i Café Cobra fortæller:

”Efter sidste års succes med ’Jorns madklub’, tænkte jeg at det var oplagt og spændende at udvide mødet. Så i efteråret samarbejder jeg med nogle skønne, syriske kvinder omkring Jorns madklub. Vi laver syrisk mad sammen, og serverer det ved langborde i cafeen. Her kan folk møde nye mennesker og bryde brød sammen. Alle er velkomne – men husk at bestille plads i cafeen, for sidste år havde vi udsolgt allerede inden vi startede,” opfordrer Katrine Juul.

Alle og fællesskaber er nøglebegreber, når man nærmer sig Asger Jorn og hans kunst. Hans ambition var at skabe kunst for alle, ligesom hans kunstværker har ambitionen om at invitere alle uanset alder, køn, hudfarve og sprog til dialog gennem billeder. Jorn kunne sagtens arbejde alene, men drivkraften i at arbejde sammen med andre i et fællesskab kunne han ikke undvære.

I Jorns ånd vil vi gerne skabe en madklub, hvor alle kan være med – et rum, som åbner for fællesskab, dialog og møder med andre mennesker – med god mad som omdrejningspunkt.
. Man køber altså billet til at tage del i en fælles madoplevelse.

Madklubben afholdes den 10.10, 31.10, 14.11 og 21.11 kl 18:00 til 20:00. Disse aftener er der ikke andet på menuen end Madklub. Tilmelding til madklubben kan ske ved at ringe til Café Cobra på tlf. 20 43 14 50 mellem 11:00-16:00 eller skrive til Café Cobras mail på cafecobra@museumjorn.dk. Pris: 100,- kr. for voksne, 75,- kr. for børn.

Museum JornGUDENÅVEJ 7-9DK-8600 SILKEBORG+45 8682 5388INFO@MUSEUMJORN.DKThis is the official website of Museum Jorn - Silkeborg|Any commercial user or copying must be approved by Museum Jorn - Silkeborg|Powered by Ajour CMS