Åbent værksted

Per Kirkeby eksperimentallaboratorium for minimalistisk skulptur

Du og din familie har mulighed for at skabe jeres egne skulpturer i lækre mini-mursten. Museum Jorn opretter et særligt Per Kirkeby rum, som en del af museets samlingsophængning. Per Kirkeby har lavet rigtig mange murstensskulpturer, og en af dem kan nu opleves på Museum Jorn. Få gode ideer og eksperimentér selv med mursten i museets åbne værksted.

Tirsdag – søndag fra 21. januar til 5. februar 2020Det åbne værksted med mulighed for kreativ leg er for alle - for børnefamilien og alle aldre med lyst til leg. For dig der længes efter selv at eksperimentere uden kontrol og forpligtelser. For dig der ønsker at få hele oplevelsen med.

Prøv selv!

Det åbne værksted er et selvkørende værksted, hvor aktiviteter er frit tilgængelige. På skærme i værkstedet vises billeder til inspiration for egen leg og eksperimenterne. Alle kan være med! Sammen kan I kan bygge - eller ved siden af hinanden.

I kan desværre ikke tage jeres skulpturmodeller med hjem, men sæt dem på hylden i værkstedet til glæde og inspiration for andre og for os. Tag alle de fotos du har lyst til af din eller jeres model - og læg dem gerne op på Facebook eller Instagram eller en anden medieplatform!Form en mini-skulptur i ostevoks

I Museum Jorns åbne værksted kan børn og voksne prøve kræfter og fantasi med det lækre, bløde og formbare materiale - ostevoks. Et materiale som den udstillingsaktuelle tyske kunstner, Markus Lüpertz, også er glad for at arbejde med.

Tirsdag - søndag fra 8. februar til 10. maj 2020


I museets åbne værksted kan du og din familie eksperimenterer med mini-skulpturer i sort ostevoks.

I anledning af det dansk-tyske venskabs år har Museum Jorn mulighed for at udstille kunstværker af den tyske kunstner Markus Lüpertz – kaldet ”malerfyrsten”. Markus Lüpertz bruger blandt andet materialet voks i sine skulpturer, og med inspiration i disse, har alle i værkstedet mulighed for selv at afprøve det bløde, formbare materialet.

Det åbne værksted er et selvkørende værksted, hvor aktiviteter og materialer er frit tilgængelige.

På skærme i værkstedet kan du se videoer, som viser, hvordan du kan eksperimenterer med at forme i ostevoks. Alle kan være med – både børn og voksne – og gerne i samarbejde med hinanden.

I er velkommen til at tage jeres eksperimenter med hjem, og husk – stil aldrig en ostevoks-skulptur i en solrig vindueskarm! (så smelter den væk!)

Det vil glæde os meget, hvis I deler fotos af jeres eksperimenter på Instagram med hashtagget 100xjorn.
Museum JornGUDENÅVEJ 7-9DK-8600 SILKEBORG+45 8682 5388INFO@MUSEUMJORN.DKThis is the official website of Museum Jorn - Silkeborg|Any commercial user or copying must be approved by Museum Jorn - Silkeborg|Powered by Ajour CMS