Åbent værksted


Form en mini-skulptur i ostevoks

I Museum Jorns åbne værksted kan børn og voksne prøve kræfter og fantasi med det lækre, bløde og formbare materiale - ostevoks. Et materiale som den udstillingsaktuelle tyske kunstner, Markus Lüpertz, også er glad for at arbejde med.

Tirsdag - søndag fra 8. februar til 10. maj 2020

I museets åbne værksted kan du og din familie eksperimentere med mini-skulpturer i sort ostevoks.

I anledning af det dansk-tyske venskabs år har Museum Jorn mulighed for at udstille kunstværker af den tyske kunstner Markus Lüpertz – kaldet ”malerfyrsten”. Markus Lüpertz bruger blandt andet materialet voks i sine skulpturer, og med inspiration i disse, har alle i værkstedet mulighed for selv at afprøve det bløde, formbare materialet.

Det åbne værksted er et selvkørende værksted, hvor aktiviteter og materialer er frit tilgængelige.

På skærme i værkstedet kan du se videoer, som viser, hvordan du kan eksperimenterer med at forme i ostevoks. Alle kan være med – både børn og voksne – og gerne i samarbejde med hinanden.

I er velkommen til at tage jeres eksperimenter med hjem, og husk – stil aldrig en ostevoks-skulptur i en solrig vindueskarm! (så smelter den væk!)

Det vil glæde os meget, hvis I deler fotos af jeres eksperimenter på Instagram med hashtagget 100xjorn.
Museum JornGUDENÅVEJ 7-9DK-8600 SILKEBORG+45 8682 5388INFO@MUSEUMJORN.DKThis is the official website of Museum Jorn - Silkeborg|Any commercial user or copying must be approved by Museum Jorn - Silkeborg|Powered by Ajour CMS