Åbent værksted


Åbent værksted

Slip kreativiteten løs med 100 Jorn-eksperimenter

Tirsdag - søndag fra 22. januar til 31. august 2019


I vores åbne værksted kan du og din familie lave eksperimenter fra bogen ”100 Jorn-eksperimenter vi kan lave derhjemme ved køkkenbordet”, som Museum Jorn lancerede i efteråret. Eksperimenterne i bogen tager afsæt i Asger Jorns kunstværker, arbejdsmetoder og kunstneriske univers og skal inspirere børn og deres familier til leg og kreativitet og derigennem være med til at styrke deres livsglæde.

Det åbne værksted er et selvkørende værksted, hvor aktiviteter og materialer er frit tilgængelige. På skærme i værkstedet kan du se videoer med DR-Ramasjang-stjernen Jacinta, som viser, hvordan du laver de sjove, kreative eksperimenter. Alle kan være med – både børn og voksne – og gerne i samarbejde med hinanden.

I er velkommen til at tage jeres eksperimenter med hjem, men I må også gerne hænge dem op til pynt i vores værksted. Det vil glæde os meget, hvis I deler fotos af jeres eksperimenter på Instagram med hashtagget 100xjorn.

Bogen kan købes i museumsbutikken og på webshoppen

praktisk info
Værkstedet er åbent i museets åbningstid, men kan være optaget af workshops for skoler el. lign.
Grupper på mere end 8 personer, der gerne vil bruge værkstedet, kan bestille en workshop. Kontakt receptionen før jeres besøg på tlf. 8682 5388.
Det er gratis at bruge værkstedet efter betalt entré.
Børn færdes på museet og i værkstedet sammen med voksne.Museum JornGUDENÅVEJ 7-9DK-8600 SILKEBORG+45 8682 5388INFO@MUSEUMJORN.DKThis is the official website of Museum Jorn - Silkeborg|Any commercial user or copying must be approved by Museum Jorn - Silkeborg|Powered by Ajour CMS