Åbent værksted


Åbent værksted - for alle

JORN RUNDT 10.10.20 - 13.12.20

Efterårets værkstedsaktiviteter er inspireret af særudstillingen JORN RUNDT og byder på flere aktiviteter.

Rum 1: Af den stumme myte
Kom og vær med til at lave et stort fællesværk inspireret af Jorns arbejde med mytebillederne Af den stumme myte.
Med udgangspunkt i Jorns skitser og forarbejder til myteserien, inviterer vi vores gæster til at lave en fælles parafrase over værket. Der vil være papir, blyanter og farveblyanter samt limstifter og engangshandsker til rådighed.


Rum 2: Udsmykninger
Lav din egen udsmykning i værkstedet ved hjælp af transparant i A4 og forstør den til et vægmaleri på papir med hjælp fra en overheadprojector. Der arbejdes med rød og sort maling og resultatet kan tages med hjem.

Rum 3: Automattegning
Lav din egen fortolkning af Jorns automattegning fra 1946 og find nye figurer og motiver i værket. Hver gæst får sin egen kopi med tilhørende farveblyant og fortolkningen kan hænges op i værkstedet eller tages med hjem.

Børnehjørnet: Jorn-modifikation
I aktivitetshjørnet i museets café inviteres museets gæster til at lave deres egen Jorn-modifikation! Farvelæg et portræt af Jorn eller tilføj skæg, briller, djævlehorn eller pibe og få dit helt eget modificerede Jorn portræt med hjem.

Det vil glæde os meget, hvis I deler fotos af jeres eksperimenter på Instagram med hashtagget #jornworkshop.

Museum JornGUDENÅVEJ 7-9DK-8600 SILKEBORG+45 8682 5388INFO@MUSEUMJORN.DKThis is the official website of Museum Jorn - Silkeborg|Any commercial user or copying must be approved by Museum Jorn - Silkeborg|Powered by Ajour CMS