udstillinger

EXPO JORN | KUNST ER FEST!


Museum Jorn inviterer til fest i anledning af Asger Jorns 100-års fødselsdag. Mere end 80 forskellige kunstnere som inspirerede Jorn deltager med over 400 værker i den største og mest ambitiøse udstilling i museets historie.

I stedet for den store fortælling om en enkelt national malerhelt præsenterer udstillingen EXPO JORN – Kunst er fest! intet mindre end et helt nyt syn på Jorn. Den folder en bred vifte af Jorns mange facetter ud. Den viser en Jorn, som var anti-egoist, der generøst skabte ny kunst og uden sidestykke delte den med sin omverden.

EXPO JORN – Kunst er fest! er udviklet i Jorns samarbejdende ånd med Statens Museum for Kunsts retrospektive udstilling Asger Jorn - Rastløs Rebel, der præsenterer Jorns kunst i en monografisk, retrospektiv udstilling, der folder livsværket helt ud.

Kom oplev de mange forskellige kunstneriske verdener, Jorn færdedes i. Fra rødderne i Nordens 10.000 års folkelige kunst, mellemkrigstidens politiske verden, efterkrigstidens Cobra-land og opgøret med velfærdsstatens menneskefjendske og fantasiforladte arkitektur. Jorn var aldrig alene, men søgte hele tiden nye rejsekammerater.

Kom med til festen, deltag i rejsen: Man bliver aldrig færdig med Jorn.

Book en omvisning i EXPO JORN:
Få mere ud af dit udstillingsbesøg og lad en af museets omvisere guide dig rundt i udstillingen. Få levende historier og relevent baggrundsviden om kunst. Book online her.

Se åbningstider for Museum Jorn her.

______________________________________________________________________________


 
 
 
 
 
Voksne 90 kr.
Pensionister 80 kr.
Studerende 70 kr.
Gruppe (+10) 80 kr.
Børn u/18 år gratis
Medlemmer gratis