Tidligere udstillinger

Per Kirkeby: Del af Trækvogn 13, 1963, Syntetisk maling på masonit 212 x 366 cm, 3 dele.

Store formater

Fra samlingen

10. juni - 31. juli 2016

Hen over sommeren 2016 kunne man opleve museets allerstørste kunstværker. Hele museets vestfløj viste de største formater fra museets samling - deriblandt værker fra magasinerne, som sjældent finder plads i museets udstillingssale. Værkerne spredte sig over flere kunsthistoriske perioder. Her kunne man opleve alt fra Pierre Wemaëres store dekorative paneler, Christian Dotremonts ordbilleder, Erik Nyholms bastante billeder og Alechinskys grafiske mastodonter.

Billedtekst: Per Kirkeby: Del af Trækvogn 13, 1963