Aktuelle udstillinger

JORN+MUNCH - om natten

Museum Jorn holder åbent hele natten mellem lørdag d. 27. maj og søndag d.28 maj.

SIDSTE CHANCE FOR AT OPLEVE JORN+MUNCH

Få en helt særlig poetisk oplevelse når du kan besøge museet midt om natten. Noget som normalt er forbeholdt nattevagten. Udnyt chancen for at se hovedværkerne i en helt særegen og mere afdæmpet stemning.

Vi byder på en gratis kop kaffe til de kunstinteresserede natteravne, der vil udnytte chancen til opleve udstillingen i fred og ro.

Over 65.000 gæster har allerede set Jorn+Munch i til tider tæt pakkede sale. Museum Jorn tilbyder nu at man kan se det populære møde mellem Nordens to største kunstnere i nattens ro og mag. Museum Jorn holder åbent hele natten fra lørdag d. 27.maj til søndag d. 28.maj hvor udstillingen har sidste dag.

Udstillingen lukker søndag d.28. maj. kl. 17.