udstillinger

Expo Jorn - Kunst er fest!


Lørdag 1. marts - søndag 14. september 2014

Museum Jorn inviterer til fest i anledning af Asger Jorns 100-års fødselsdag. Mere end 60 forskellige kunstnere, heriblandt Goya, Kandinsky, Picasso og Pollock, deltager i festen med over 400 værker i den største og mest ambitiøse udstilling i museets historie.

EXPO JORN – Kunst er fest! er udviklet i Jorns samarbejdende ånd med Statens Museum for Kunsts retrospektive udstilling Asger Jorn - Rastløs Rebel, der præsenterer Jorns kunst i en monografisk, retrospektiv udstilling, der folder livsværket helt ud.

Museum Jorn præsenterer en dialogisk udstilling, der tilbyder en legende rejse gennem de forskellige tematikker, som Jorn undersøger i sit værk afhængigt af hans skiftende kunstneriske inspirationer og samarbejdsrelationer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i festen!

Læs mere om udstillingen og fejringen.

Book en omvisning i EXPO JORN - Kunst er fest!

____________________________________________________________________________

Dr. Jorns institut for kunstneriske forstyrrelser


26. juni – 2. november 2014

Dr. Jorns institut byder alle børn og voksne indenfor til oplevelser og eksperimenter, der åbner for Museum Jorns unikke skatkamre i form af Asger Jorns kunstsamling, hans private bibliotek, brevarkivet og museets samling af manuskripter og kunstnerbøger. Museets arkiver flytter ud i udstillingen - og medarbejderne flytter med!

Vel mødt i Dr. Jorns institut!

Læs meget mere om udstillingen her.
____________________________________________________________________________
 
 
 
 
 
Voksne 80 kr.
Pensionister 70 kr.
Studerende 70 kr.
Gruppe (+10) 70 kr.
Børn u/18 år Gratis
Medlemmer Gratis