Job og praktik

Ledige stillinger


Leder af museumsbutik og reception

Museum Jorn har de senere år været i en rivende udvikling med store udstillingssucceser. Det har haft en positiv effekt på vores museumsbutik. Som ny leder af vores butik og reception, og dermed museets vigtigste ansigt udadtil, vil du være ansvarlig for den fremadrettede udvikling.

Museum Jorns butik har på få år udviklet sig fra at være et postkort- og katalogsalg til at være en museumsbutik med et spændende og varieret sortiment, hvoraf meget er udviklet i tæt samarbejde med vores leverandører.

Dine opgaver
Du bliver ansvarlig for udvikling og indkøb af varer til selve butikken men også til online salg i vores webshop. Samtidig vil du som ny leder skulle fastlægge vagtskemaer og i nogen grad indgå i det daglige arbejde i receptionen. Her vil du koordinere samarbejdet med museets gruppe af frivillige og de andre medarbejdere i vores reception samt være tovholder på arrangementer mv.

Om dig
Du er et kreativt tænkende menneske med en vis erfaring med detailhandlen samt online salg, gerne med tæft for design og kunst. Derudover:
• kan du skabe sammenhæng og helhed i kundeoplevelsen
• er du god til mennesker, og du får det bedste frem i kollegaer og kunder
• har du flair for godt købmandsskab
• er du god til at samarbejde og bringer energi, og godt humør med hver dag.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er på ca. 25 timer om ugen med tiltrædelse snarest muligt. Der vil være mulighed for bonusordning. Enkelte weekendvagter må påregnes.

Ansøgning
Ansøgning og CV samt relevante bilag sendes til info@museumjorn.dk og mærkes butik- og receptionsleder senest fredag den 1. marts 2019.

Kort om Museum Jorn
Museum Jorn er et af de mest anerkendte kunstmuseer i Skandinavien og rummer Danmarks næststørste kunstsamling med mere end 30.000 værker. På det familievenlige museum kan de besøgende opleve skiftende internationale udstillinger, gå på opdagelse i det åbne værksted og nyde en frokost i Café Cobra ved den idylliske Gudenå i Silkeborg. Museum Jorn har en omfattende samling af de to markante danske kunstnere, Asger Jorn og Per Kirkeby, og dertil centrale værker af ca. 600 kunstnere, deriblandt Pablo Picasso, Max Ernst og Fernand Léger.

Vil du vide mere
Eventuelle spørgsmål kan rettes til museumsdirektør Jacob Thage på telefon +45 86 82 53 88.
Museum JornGUDENÅVEJ 7-9DK-8600 SILKEBORG+45 8682 5388INFO@MUSEUMJORN.DKThis is the official website of Museum Jorn - Silkeborg|Any commercial user or copying must be approved by Museum Jorn - Silkeborg|Powered by Ajour CMS