Job og praktik

Ledige stillinger


Løntilskud: Formidlingsassistent

Brænder du for at formidle kunst til børn, unge og voksne? Vil du gerne have cv’et fyldt op med et væld af forskelligartet erfaring indenfor museumsformidling? Så er det måske dig, der skal være vores nye assistent i formidlingsafdelingen.


Du kommer hele vejen rundt i formidlingen:
- omvisninger for skoleklasser samt voksengrupper
- workshops for skoleklasser i vores værksted
- introduktioner til familier i vores åbne værksted
- introduktioner til udstillingen Jorn+Munch

Du er velkommen til at kontakte Kirsten Tolstrup på kt@museumjorn.dk for at høre mere om stillingen.

Kvalifikationer

Stillingen ønskes besat af en cand.mag eller mag.art i kunsthistorie eller et lignende museologisk fag, eller en lærer med erfaring indenfor billedkunstundervisningen. Det er en fordel at have erfaring med omvisninger.

Du skal være berettiget til ansættelse med løntilskud.

Send din ansøgning på max 1 side samt et kort, relevant CV - meget gerne i ét dokument. Ansøgningen sendes til info@museumjorn.dk.

Ansøgningsfrist

Onsdag d. 15. marts med ansættelsesstart snarest derefter.

Om Museum Jorn

Museum Jorn er bedst kendt for sin enestående samling af Asger Jorns egen kunst samt den internationale kunstsamling på ca. 5.500 værker, som Jorn donerede til museet. Museets samling tæller i dag omkring 20.000 værker og museet afholder 2 store særudstillinger samt en række mindre hvert år.

Vi glæder os til at høre fra dig.Museum Jorn søger løbende kommunikationspraktikanter

Er du studerende og kunne du tænke dig at prøve kræfter med kommunikation hos en kulturinstitution i rivende udvikling?


På Museum Jorn arbejder vi med store samlinger og internationale udstillinger, og vi søger snarest en dygtig kommunikationspraktikant til arbejdet med vores kommunikationsstrategier på de sociale medier.

På Museum Jorn lægger vi vægt på, at praktikforløbet skal give dig en masse erfaringer. Derfor får du som praktikant stor indflydelse på og ansvar over egne opgaver. Dine primære arbejdsområder vil være at skabe relationer gennem vores Facebook profil og nyhedsmail. Opgaverne strækker sig fra strategisk planlægning, til udarbejdelse og efterfølgende effektmåling.

Vi forestiller os, at du studerer indenfor et kultur- og kommunikationsfagligt felt, og at du er dygtigt til at finde og formidle de gode historier med et fangende sprog.
Erfaringer med InDesign og forskellige CMS systemer er en fordel, men ikke et krav.
Det er vigtigt, at du kan arbejde proaktivt og selvstændigt med sparring fra kollegaer.
Som person er du udadvendt, og du tør komme med forslag til de kreative og anderledes vinkler.

”Jeg har været rigtig glad for min tid som kommunikationspraktikant hos Museum Jorn. Det har været fedt at få så meget ansvar og arbejde lige fra de tidlige strategiske skitser til konkrete effektmålinger. Det er absolut et sted jeg vil anbefale.” – Signe. cand. mag. oplevelsesøkonomi.

Lyder det som noget for dig? Send os din ansøgning og CV til: Kommunikationschef Lars Hamann på lha@museumjorn.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!
Museum JornGUDENÅVEJ 7-9DK-8600 SILKEBORG+45 8682 5388INFO@MUSEUMJORN.DKThis is the official website of Museum Jorn - Silkeborg|Any commercial user or copying must be approved by Museum Jorn - Silkeborg|Powered by Ajour CMS