Job og praktik

Ledige stillinger


Nye medarbejdere i receptionen Museum Jorn

To nye afløsere søges til receptionsteamet

Vi søger fra primo februar 2018 to nye afløsere til vores team af medarbejdere i gæstemodtagelsen. Jeres primære opgave er at modtage og servicere museets gæster, derudover er en af kerneopgaverne at fungere som kustode og overvåge sikkerhedsudstyr, passe telefoner, sælge varer fra museumsbutikken og andet forefaldende herunder lettere rengøring. Stillingerne er foreløbig for et halvt år, men med realistisk mulighed for forlængelse.

Afløser 1
Ca. 15 timer ugentligt i gennemsnit
Faste vagter lørdag og søndag hver 3. weekend, hver anden fredag og hver anden torsdag aften. Vagterne vil typisk ligge i tidsrummet kl. 9.30-17.30 hverdage og weekends. Torsdag aften ligger vagten i tidsrummet kl. 16-21.30.

Afløser 2
Ca. 5-10 timer ugentligt i gennemsnit
Faste vagter lørdag og søndag hver 6. weekend. Vagterne vil typisk ligge i tidsrummet kl. 9.30-17.30 hverdage og weekends.

For begge stillinger gælder, at der ud over de nævnte timetal vil være vagter i forbindelse med sygdom og ferieafvikling blandt de øvrige ansatte. Ferieafvikling finder overvejende sted i uge 7, juli måned og i uge 42. En anden fordeling af timer kan være en mulighed.

Vi har brug for to voksne og ansvarsbevidste personer, der både kan bevare overblikket i travle perioder og også selvstændigt kan tage initiativer i stille perioder. Udadvendthed og lysten til at yde en god og informativ service til vores gæster vil ligeledes være væsentlige karaktertræk. Vi forestiller os to venlige og smilende medarbejdere med en høj grad af fleksibilitet, der kan træde til med kort varsel.

Vi tilbyder en arbejdsplads med en rigtig god team ånd og en uformel og uhøjtidelig stemning blandt alle ansatte. En arbejdsplads midt i kunsten, hvor alle dage er forskellige.
Har du lyst til at være med på holdet, så send gerne hurtigt en kort ansøgning (max. to sider) vedhæftet et vellignende foto til Hanne Linding, receptionsansvarlig på mail: hl@museumjorn.dk


Ansøgningerne bliver behandlet i den rækkefølge, de modtages. Vi forventer at afvikle samtaler i uge 2.


Museum Jorn søger løbende kommunikationspraktikanter

Er du studerende og kunne du tænke dig at prøve kræfter med kommunikation hos en kulturinstitution i rivende udvikling?


På Museum Jorn arbejder vi med store samlinger og internationale udstillinger, og vi søger snarest en dygtig kommunikationspraktikant til arbejdet med vores kommunikationsstrategier på de sociale medier.

På Museum Jorn lægger vi vægt på, at praktikforløbet skal give dig en masse erfaringer. Derfor får du som praktikant stor indflydelse på og ansvar over egne opgaver. Dine primære arbejdsområder vil være at skabe relationer gennem vores Facebook profil og nyhedsmail. Opgaverne strækker sig fra strategisk planlægning, til udarbejdelse og efterfølgende effektmåling.

Vi forestiller os, at du studerer indenfor et kultur- og kommunikationsfagligt felt, og at du er dygtigt til at finde og formidle de gode historier med et fangende sprog.
Erfaringer med InDesign og forskellige CMS systemer er en fordel, men ikke et krav.
Det er vigtigt, at du kan arbejde proaktivt og selvstændigt med sparring fra kollegaer.
Som person er du udadvendt, og du tør komme med forslag til de kreative og anderledes vinkler.

”Jeg har været rigtig glad for min tid som kommunikationspraktikant hos Museum Jorn. Det har været fedt at få så meget ansvar og arbejde lige fra de tidlige strategiske skitser til konkrete effektmålinger. Det er absolut et sted jeg vil anbefale.” – Signe. cand. mag. oplevelsesøkonomi.

Lyder det som noget for dig? Send os din ansøgning og CV til: Kommunikationschef Lars Hamann på lha@museumjorn.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!
Museum JornGUDENÅVEJ 7-9DK-8600 SILKEBORG+45 8682 5388INFO@MUSEUMJORN.DKThis is the official website of Museum Jorn - Silkeborg|Any commercial user or copying must be approved by Museum Jorn - Silkeborg|Powered by Ajour CMS