Aktuelle udstillinger

Tv: Asger Jorn: Farlige kys, 1955. Th: Edvard Munch: Vampyr, 1916-18. © Munchmuseet

JORN + MUNCH

Praktisk information

Indscanning
Af sikkerhedsmæssige årsager skal alle gæster scannes før besøg i udstillingen. Det er desværre ikke tilladt at medbringe overtøj, tasker af enhver størrelse, kameraer eller lign. genstande i udstillingen. Der forefindes garderobe med gratis garderobeskabe, hvor man kan låse sine ejendele ind. Personer med pacemaker kan undgå scanningen, men medbring venligst pacemaker/ICD kort.

Entrépriser
Voksen: 120 kr.
Grupper (min. 10 pers. samlet betaling): 110 kr./pers.
Pensionister: 110 kr.
Studerende: 100 kr.
Medlemmer af Museumsforening Jorn: fri entré
Enkelt medlemskab: 350 kr.
Dobbelt medlemskab: 475 kr.

Omvisning voksengrupper: 700 kr. + entré.
Aktiv omvisning skoler mm: 450 kr.
Aktiv omvisning skoler mm. i Silkeborg Kommune: gratis
Workshops skoler mm: 650 kr.
Workshop voksne: 200 pr./pers. (dog min. 2.000 kr.)

Billetter
Billetter til udstillingen købes i receptionen på selve dagen. Medlemmer går direkte til indtjek til venstre ved receptionsskranken. Ved gruppebesøg går den gruppeansvarlige direkte til indtjek til venstre ved receptionsskranken. Det er kun muligt at reservere plads i udstillingen på forhånd i forbindelse med køb af omvisning.

Omvisninger
Der arrangeres omvisninger i udstillingen på hverdage, tirsdag og torsdag aften og i begrænset omfang i weekenderne. Husk at bestille i god tid. Omvisninger for voksne har en max. gruppestørrelse på 25 personer. Til grupper på mere end 25 personer tilbydes forskudte omvisninger eller en introduktion til udstillingen via slideshow med efterfølgende besøg i udstillingen. Kontakt receptionen for nærmere info og booking tlf: 8682 5388. Skoleklasser omvises i hverdage inden kl. 13.00.

Offentlig omvisning
Der tilbydes offentlige omvisninger tirsdag og torsdag aften kl. 17 i udstillingsperioden og offentlige introduktioner lørdage kl. 12.00-12.30. Pris 30 kr./pers. + entré. Billetter kan reserveres ved henvendelse til receptionen tlf: 8682 5388. Grupper på mere end 6 personer bedes bestille deres egen private omvisning. Læs mere under Aktiviteter/Det sker

Besøg med skoler og uddannelsesinstitutioner
Der tilbydes aktive omvisninger i udstillingen, hvor eleverne arbejder med dialogredskaber og samtaleøvelser. Alle skolebesøg skal foregå med omvisning, dvs. det er desværre ikke muligt at besøge udstillingen på egen hånd med børne- eller ungegrupper. Omvisninger bookes så vidt muligt ind i hverdage om formiddagen og er således afviklede kl. 13.00.

Gæster på egen hånd
Planlæg evt. jeres besøg, så I undgår de mest besøgte tidsrum. Der er flest grupper, skoleklasser mv. på hverdage inden kl. 13.00. Derudover er der mange gæster lørdage og søndage hele dagen. Tirsdag og torsdag aften er der normalt god plads i udstillingen. Der er desværre ikke mulighed for, at grupper medbringer egen guide. Alle omvisninger skal bookes via museets reception.

Fotografering
Fotografering i udstillingen er kun tilladt med mobiltelefon, dog uden brug af blitz og selfiestang.

Praktiske forhold
Tasker, paraplyer, overtøj m.m. må ikke medbringes i udstillingen - benyt venligst garderoben.
Private barnevogne og klapvogne må ikke medtages i udstillingen. Man kan låne en paraplyklapvogn eller bæresele i receptionen. På grund af begrænset plads i udstillingen anbefaler vi, at kørestolsbrugere og personer i elkørestole er i følge med en ledsager. Læg gerne besøget på hverdage efter kl. 13.00, hvor der er færrest gæster i udstillingen. Alle gæster skal scannes, før man kommer ind i udstillingen, se ovenfor.Museum JornGUDENÅVEJ 7-9DK-8600 SILKEBORG+45 8682 5388INFO@MUSEUMJORN.DKThis is the official website of Museum Jorn - Silkeborg|Any commercial user or copying must be approved by Museum Jorn - Silkeborg|Powered by Ajour CMS