Undervisningstilbud

Børneudstilling 2014

JORN - proces og eksperiment

Emnet for børneudstillingen i 2014 var JORN - proces og eksperiment. I anledningen af 100 året for den store nordiske skabende og eksperimenterende kunstner lagde vi et bredt perspektiv på Jorns kunst og virke. Vi lagde op til eksperimenter og leg - både kropsligt og intellektuelt.

I denne udgave af årets børneudstilling satte vi samtidig fokus på den skabende proces og opfordrede derfor deltagerne til at dokumentere det kreative arbejde undervejs. Vi modtog derfor fotos og beskrivelser af elevernes kreative processer, som blev udstillet sammen med værkerne.

Vigtige datoer:
Udstillingsperiode: 10. oktober - 23. november 2014
Fernisering torsdag 9.oktober kl. 11 og kl. 14.30
Indlevering af elevværker: tirsdag 30. september og onsdag 1. oktober, begge dage 10-16
Afhentning: onsdag 26. og torsdag 27. november, begge dage kl. 11-17

Hvem deltog?
Museum Jorn udvidede målgruppen og inviterede denne gang også børnehaver til at deltage. Alle børnehaver, skoler, specialskoler og SFO'er i Silkeborg Kommune med børn op til 5. klasse var således inviteret.

Tilmelding:
Send en mail til formidlingsinspektør Elisabeth Wildt: ew@museumjorn.dk, hvor du angiver:
  • Skolens/børnehavens/SFO'ens navn, kontakperson (navn, mail, tlf mm.)
  • Klassetrin, antal elever
  • Emne og medie (overskrift på jeres projekt, materialer, størrelse på værkerne mm.)
  • Proces (beskriv jeres kreative proces og send også gerne billeder)

Tilmeldningsfrist: mandag 22. september!
Har du spørgsmål, så kontakt Elisabeth Wildt: ew@museumjorn eller tlf: 86825388.