Undervisningstilbud

Børneudstilling 2011

Børn kunst vand

5. februar - 27. februar 2011
Vand er mange ting – det er livgivende, rensende men også foruroligende og farligt. Ud fra både en naturvidenskabelig og kunstnerisk vinkel har børnene arbejdet med temaet vand. Temaet for dette års børneudstilling tager sit udspring i efterårets udstilling Fluidum, hvor surrealistiske værker fra museets samling blev iscenesat med lys og lyd til en rejse ind i menneskesindet.

Til Børneudstillingen har børnene arbejdet med emnet Vand gennem en længere periode, og ud af det er der kommet en lang række værker, der spænder fra klassiske akvareller til lyd-installationer, ståltrådsfisk, vandsøjler og fotografier af snefigurer – ja, sågar et badekar bliver del af udstillingen!