Undervisningstilbud

Krig og Kaos – Kærlighed og Knus

800 BØRN PÅ FARLIG GRUND

En STÆRK oplevelse!

Silkeborg Kunstmuseum inviterer fredag den 30. januar til fernisering af dette års børne-udstilling.
Tema: "Krig og Kaos – Kærlighed og Knus"
Mere end 800 børn fra o. – 5. klasse i Silkeborg Kommune har taget udfordringen op og prøver kræfter med ovennævnte tema.

SKAL kunst være smuk, smart, skøn og super-over-dejlig?
KAN kunst også rumme det, der er svært og smerteligt?
MÅ kunst handle om det der gør os bange, vrede eller kede af det?

Temaet for dette års børneudstilling har baggrund i vidt forskellige kunstværker fra kunstmuseet. Fra fx klassisk skulptur af Svend Rathsack, over abstrakt skulptur af Sonja Ferlov Mancoba til Asger Jorns maleri: ”Stalingrad”..
Desuden har alle børn på skolerne inddraget andre vinkler på temaet. Det kan være læsning af fx Anne Franks dagbog, digte eller helt andre ting. Der er altså arbejdet meget intenst med emnet over længere tid, og det er til at få øje på.

Årets børneudstilling både rører og berører!

Mere end 800 børn har turdet arbejde med: "Krig og Kaos – Kærlighed og Knus"
Tør I se udstillingen?

Udstillingen er åben fra lørdag den 31. januar – søndag den 22. februar 2009.