Workshops for voksengrupper

Workshop 2:

Tegn i lys

Workshoppen Tegn i lys er et tilbud til alle, der ønsker at blive kreativt udfordret og samtidig få en introduktion til Asger Jorns kunst. Her er der mulighed for at fordybe sig i Asger Jorns lystegninger og blive udfordret med eksperimenterende, legende processer.

Workshoppen starter med en introduktion til Asger Jorns lystegninger, hvor vi sammen ser på udvalgte værker med fokus på Jorns spontant abstrakte kunstneriske metoder. Derefter skal deltagerne selv afprøve teknikken bag lystegningerne: Et billede tegnes i luften med en lommelygte foran et kamera, og lyssporet registreres som en tegning af lys. Med udgangspunkt i skitsetegning laver hver deltager sin egen personlige lystegning. Workshoppen sluttes af med forskellige fælles lyseksperimenter, hvor deltagerne mere frit kan afprøve nye lyskilder og lave fælles lystegninger.

De individuelle lystegninger bliver efterfølgende printet og sendt til gruppen sammen med alle de digitale versioner inkl. gruppebillederne. Så har man mulighed for at arbejde videre med billederne efterfølgende.

Praktisk info:
Varighed: 1,5 - 2 timer afhængig af antallet af deltagere.
Pris: 200 kr. pr. person dog minimum 2.000 kr. (+ entré til museet)
Deltagerantal: Max antal deltagere er 20 (anbefalet)
Kontakt receptionen for nærmere aftale. reception@museumjorn.dk, telefon: 8682 5388

Man kan godt have fantasi, selvom man har realitetssans.

(Asger Jorn)