Vinterferieværksted for familier

Lørdag d. 10.- søndag d. 18. februar. kl. 10.00-16.00

Museum Jorn inviterer til en eksplosion i LER! - events, performances og aktiviteter for alle i uge 7.

Skab dig med en kunstner

I udstillingen LER! går 8 internationalt anerkendte kunstnere forrest med en meget fysisk og eksperimenterende tilgang til deres arbejde med ler. Som noget helt særligt inviterer flere kunstnere museets brugere til at deltage og dermed bidrage til kunstnernes værker.

Skab dig selv

Vælg en gammel, brugt tallerken og genopliv den med maling, gør den til din og noget ganske særligt. Alle må tage deres egen tallerken med hjem. De gode ideer får I efter oplevelser og medvirken i udstillingen LER! og imellem alle Museum Jorns keramiske kunstværker af Asger Jorn. En museumsformidler hjælper og vejleder i værkstedet hele vinterferien.

Kom nærmere
Det åbne værksted er i vinterferien dagligt åbnet fra kl. 10 – 16, og når billetten til museet er betalt er værkstedet et gratis tilbud for alle. Museet sørger for alle materialer.

Børn opholder sig på museet og i værkstedet sammen med voksne.

Onsdag – familiedag
Onsdag den 14. februar kl. 11 – 12 har I som familie en særlig mulighed for at gå på opdagelse i udstillingen LER! sammen med en museumsformidler. I børnehøjde rejser vi sammen ind i udstillingens og lerets univers, går på opdagelse og lader os rive med af det storslåede, det utæmmede, det undersøgende og banebrydende. Omvisningen er for familier med børn fra 5 år. Det åbne værksted er naturligvis åbent hele onsdagen fra kl. 10 – 16.
OBS! Påsken (lørdag den 24. marts – søndag den 1. april) på Museum Jorn vil også blive med kunstfaglig bemanding i det åbne værksted.
Museum JornGUDENÅVEJ 7-9DK-8600 SILKEBORG+45 8682 5388INFO@MUSEUMJORN.DKThis is the official website of Museum Jorn - Silkeborg|Any commercial user or copying must be approved by Museum Jorn - Silkeborg|Powered by Ajour CMS