Slip broderiet løs - i tråd med Jorn

EN WORKSHOP I FRIT BRODERI

TORSDAG 22. NOVEMBER OG TORSDAG 6. DECEMBER KL. 17.00-20.30

ved Renee Heegaard Jespersen, Tekstildesigner, BA tekstilformidling, -håndværk & design

Deltag i en broderiworkshop med fokus på Asger Jorns arbejdsprocesser og tilgang til kunsten. Jorn legede og eksperimenterede med sit materiale og var optaget af det tilfældige og spontane. Han arbejdede med mange håndværk men aldrig med broderi.
Lad teknikkerne inspirere dig, som de gjorde det for Jorn, og skab dit eget unikke broderidesign.

Workshoppen er fordelt over to torsdage (22. november og 6. december), hvor du vil blive introduceret til enkle teknikker, der kan understøtte dit udtryk. Alle kan deltage - det kræver ingen forudsætninger.

PRAKTISK INFO

• Dato: Torsdag 22. november og torsdag 6. december
  • Tidspunkt: Kl. 17.30-20.30 (inkl. 30 minutters pause)
  • Pris inkl. materialer og entré: 475 kr.
  • Tilmelding til reception@museumjorn.dk senest 15. november
  • Antal deltagere: Maks. 10
  • Sted: Museum Jorn, Gudenåvej 7-9, 8600 Silkeborg

I pausen er det muligt at muligt at købe aftensmad i Café Cobra.