Croquis ved Birthe Nissen (del 2 af 2)

Vil du gerne omsætte dine tegnedrømme til virkelighed? Museum Jorn tilbyder inspirerende croquiskursus, hvor du kan udfolde dine kreative evner. På kurset lærer du at iagttage og gengive den nøgne menneskekrop. Det er både sjovt, lærerigt og særdeles udfordrende!
Både øvede og begyndere, der aldrig før har tegnet efter model, kan være med, da der undervises individuelt efter behov.

I løbet af kurset vil modellen skiftevis posere i meget korte og lidt længere stillinger - derved får du mulighed for dels at øve dig i at lave hurtige skitser, hvor du forsøger at fange kroppens helhed, balance og bevægelse – dels at arbejde med mere detaljerede tegninger, hvor du kan fokusere på proportioner, form og skygger.

Underviser: Birthe Nissen

Torsdag d. 14. marts kl. 18-21 (del 1 af 2)
Torsdag d. 21. marts kl. 18-21 (del 2 af 2)

PRAKTISKE INFORMATIONER:
Pris: for to workshops inkl. entré: Kr. 500.
Materialer: Museum Jorn stiller materialer til rådighed.
Sted: Museum Jorn, Gudenåvej 7-9, 8600 Silkeborg.
Tilmelding sker direkte til AOF

Max antal deltagere pr. hold: 15 personer.