Det sker

Arrangementer

Museum Jorn laver arrangementer og tilbyder aktiviteter for børn, unge og voksne i alle aldre. Vores mål er at skabe fordybelse, engagement og nysgerrighed i mødet med kunsten. Se forårsprogrammet for 2018 her på siden.

Festival i ild og ler

LØRDAG D. 10. FEBRUAR

Kom helt tæt på kunsten, når Museum Jorn afholder Festival i ild og ler! Læs mere.

Vinterferie for familier

LØRDAG D. 10. FEBRUAR - SØNDAG D. 18. FEBRUAR
Lav kreative ler-eksperimenter i det åbne værksted.
Gratis, når entré er betalt. Børn under 18 år gratis entré.

AOF: Har du glemt din krop? Mød eksperten Karen Friis

TORSDAG D. 15. FEBRUAR KL. 18.00 - 19.00
Lever du for meget i dit hoved? Kommer du nogensinde væk fra skærmen? Hvornår er du sidst blevet mudret til? Oplev LER! i selskab med kurator på Museum Jorn, Karen Friis og udforsk udstillingens kunstværker, og de samfundsmæssige problematikker, de diskuterer. Læs mere.

Performance ved Lilibeth Cuenca Rasmussen

LØRDAG D. 10. FEBRUAR - TORSDAG D. 15. FEBRUAR
Som publikum får man en enestående chance for at følge med i kunstnernes arbejde, når den dansk-fillipinske kunstner Lilibeth Cuenca Rasmussen indtager en af salene med sin performance. Læs mere.

Performance ved Alexandra Engelfriet

LØRDAG D. 10. FEBRUAR - TORSDAG D. 15. FEBRUAR
Den hollandske kunstner, Alexandra Engelfriet har bestilt 10 tons ler, som bliver fordelt på gulvet i et af udstillingsrummene. I udstillingens første 7 dage kan publikum opleve en live performance. Læs mere.

Asger Jorns 104 års fødselsdag: 100 børn eksperimenterer med Jorns teknikker

LØRDAG D. 3 MARTS
Lørdag d. 3. marts kunne Asger Jorn være fyldt 104 år. Det fejrer vi ved at inviterer 100 børn og deres voksne til at afprøve nogle af Jorns eksperimenterende teknikker.

Børnenes Kulturdag

SØNDAG D. 11. MARTS KL. 10.00 - 15.00
Tag din familie med på museum til en dag med kunstneriske og kreative udfordringer for både store og små!

Musikalske stjernestunder: Aarhus Chamber Ensemble

SØNDAG D. 11. MARTS KL. 15.00 - 17.00
Oplev ”Aarhus Chamber Ensemble”, som Museum Jorn denne koncertserie går i partnerskab med. Ved den første koncert spiller ACE to centrale kvartetter for klaver og strygere, Mozarts Es-dur kvartet og Brahms c-mol kvartet. Læs mere.

AOF: Med og uden glasur – og hvorfor det kan give mening at brænde jord

TORSDAG D. 15. MARTS KL. 18.00 - 19.00
Hør museumsinspektør Lucas Haberkorn fortælle om ler som materiale i kunsten og hvorvidt Jorns udsagn ”Kunst og håndværk er ikke det samme” fra 1964 stadig har gyldighed.
Foredraget arrangeres som en tur igennem museets aktuelle udstillinger. Læs mere.

Når 10 tons ler rykker ind. Bag kulissen med Karen Friis

TORSDAG D. 12. APRIL - EKSKLUSIVT FOR MEDLEMMER.
Hør mere om udfordringerne, lykkestunderne, planlægningen og processen, når forvalter, Brian Werner Petersen og kurator, Karen Friis og tager publikum med bag om LER! og fortæller om de forskellige faser i udstillingens tilblivelse. Læs mere.

AOF: Er Jorn keramiker? Mød eksperten Jacob Thage

TORSDAG D. 19. APRIL KL. 18.00 - 19.00
Mød museumsdirektør Jacob Thage, når han på denne aften vil fortælle om Asger Jorns fascination af pottemagerfagets historie. Læs mere.

Musikalske stjernestunder: Aarhus Chamber Ensemble

SØNDAG D. 29. APRIL KL. 15.00 - 17.00
Ved den anden koncert præsenterer Aarhus Chamber Ensemble musik for blæsere og klaver inspireret af livsglæden, kropsligheden og charmen fra Frankrig. Vores nationalkomponist, Carl Nielsen er repræsenteret ved et af sine mesterværker, blæserkvintetten og dertil kommer et sprudlende stykke barokmusik, som både Bach og Vivaldi er medskaber af. Læs mere.

Musikalske stjernestunder: David Danholt og Charlotte Thaning

SØNDAG D. 6. MAJ KL. 15.00 - 17.00
David Danholt og Charlotte Thaning fremfører Schuberts monumentale sangcyklus: ”Die schöne Müllerin”. Læs mere.

Keramikmarked

LØRDAG D. 9. JUNI - SØNDAG D. 10 JUNI
I denne weekend afholder Museum Jorn et festligt keramikmarked. Som afslutning på forårets store tema LER! inviterer vi 40 af Danmarks dygtigste keramikere til at præsentere og sælge deres værker på Museum Jorns keramikmarked.


Museum JornGUDENÅVEJ 7-9DK-8600 SILKEBORG+45 8682 5388INFO@MUSEUMJORN.DKThis is the official website of Museum Jorn - Silkeborg|Any commercial user or copying must be approved by Museum Jorn - Silkeborg|Powered by Ajour CMS