Åbent værksted


Åbent værksted

Tirsdag - søndag fra 31. august til 9. december 2018

PER KIRKEBY LABORATORIUM FOR MINIMALISTISK SKULPTUR

Du og din familie inviteres ind i udstillingen PER KIRKEBY Maskiner for lys og skygge, hvor I kan opleve en særlig verden af rum, lys og skygge i Per Kirkebys murstensskulpturer. Herefter kan I gå i museets åbne værksted og skabe jeres helt egne skulpturer i mini-mursten.

Det åbne værksted er et selvkørende værksted, hvor aktiviteter er frit tilgængelige. På skærme i værkstedet kan du se billeder til inspiration for leg og eksperimenter. Alle kan være med - I kan bygge sammen eller ved siden af hinanden.

I kan desværre ikke tage jeres skulpturmodeller med hjem, men sæt dem på hylden i værkstedet til glæde og inspiration for andre og for os. Tag alle de fotos, du har lyst til af din eller jeres model!Praktisk Info:
Værkstedet er åbent i museets åbningstid, men kan være optaget af workshops for skoler el. lign.
Grupper på mere end 8 personer, der gerne vil bruge værkstedet, kan bestille en workshop. Kontakt receptionen tlf.: 86825388 før jeres besøg.

Det er gratis at bruge værkstedet efter betalt entré.
Børn færdes på museet og i værkstedet sammen med voksne.Museum JornGUDENÅVEJ 7-9DK-8600 SILKEBORG+45 8682 5388INFO@MUSEUMJORN.DKThis is the official website of Museum Jorn - Silkeborg|Any commercial user or copying must be approved by Museum Jorn - Silkeborg|Powered by Ajour CMS