Åbent værksted


Åbent værksted - LER!

Hvorfor er vores tallerkener ofte hvide og totalt livløse?

Fra 10. februar – 10. juni 2018


Med udstillingen LER! inviterer Museum Jorn dig og din familie til enestående oplevelser i storslåede kunstværker lavet i ler. Opsøg det åbne værksted og omsæt det oplevede til fantastisk tallerken-kunst, som kan tages med hjem til daglig brugs-glæde for dig.

For hvem
Det åbne værksted med mulighed for kreativ leg er for alle; I der er en børnefamilie med hang til leg og fællesprojekter; dig der bærer på drømmen om at eksperimentere og prøve nye metoder af uden kontrollerende instans, og dig der er en nysgerrig museumsbesøgende, der ønsker at få hele oplevelsen med.

Kom indenfor
Det åbne værksted er et selvkørende værksted, hvor man med små videofilm får forklaret aktiviteternes fremgangsmåde og muligheder. Alle kan være med, og alle materialer står klar til brug. Vælg din tallerken og mal derefter på den. Du kan vælge mellem 5 forskellige farver, og du kan bruge 3 forskellige metoder. Husk den lille seddel, hvor du får forklaret, hvordan du meget let binder malingen til din tallerken, så den kan bruges derhjemme.

LER!
Inspiration til leg i det åbne værksted får du i den forrygende udstilling LER! hvor 8 internationalt anerkendte kunstnere viser deres nyskabende og eksperimenterende værker i ler. Oplev også Asger Jorns værker i ler i udstillingen ”Jorn på arbejde”. Der vil i udstillingerne være spor af sammenhæng og fællesskab i tilgangen til arbejdet med ler.

praktisk info
  • Værkstedet er åbent i museets normale åbningstid, men kan af og til være optaget til andre workshops.
  • Grupper på mere end 8 personer, der gerne vil benytte værkstedet, skal bestille en workshop. Kontakt receptionen tlf.: 8682 5388 før jeres besøg.
  • Det er gratis at benytte værkstedet efter betalt entré.
  • Børn opholder sig på museet og i værkstedet sammen med voksne.

Læs mere om særlige aktiviteter i det åbne værksted i ferier her


Skønheden er dens virkning på mennesker. Kun i dens forhold til mennesket bliver en ting skøn eller grim.Museum JornGUDENÅVEJ 7-9DK-8600 SILKEBORG+45 8682 5388INFO@MUSEUMJORN.DKThis is the official website of Museum Jorn - Silkeborg|Any commercial user or copying must be approved by Museum Jorn - Silkeborg|Powered by Ajour CMS