Åbent værksted


Asger Jorns eksperimenterende maleprocesser

NB! Værkstedet er midlertidigt lukket, da vi forbereder workshop til Cindy Sherman

På Museum Jorn er der åbent værksted, hvor kreative sjæle i alle aldre kan prøve kræfter med eksperimenterende maleprocesser. Asger Jorn var en kunstner, der i særdeleshed eksperimenterede med forskellige kunst- og stilarter, og i sommerferien er der mulighed for at udleve sin indre Jorn, når man kan give sig i kast med fire kunstneriske greb, der uden tvivl vil få kunstneren frem i dig.

Prøv eksempelvis drypmaskinen, her kan man ikke male forkert! Vi lægger penslen til side og afprøver en anderledes metode til at male og skabe billeder. Med drypmaskinen kan man lave de mest fantastiske mønstre og motiver. Det samme gælder med maleteknikerne snoremaleri og kuglemaleri, hvor vi også arbejder med alternativer til pensel og blyant. I stedet bruger vi snor eller kugler dyppet i maling til at danne fantastiske mønstre, strukturer og farvekombinationer. Som noget helt fjerde er der hver onsdag kl. 12.00-16.00 også mulighed for at slippe kreativiteten og hæmningerne løs med actionpainting, hvor kunst og leg går op i en højere enhed. Vi trækker i kitlen og bevæger os udenfor, hvor vi har opstillet vores actionpaintingtelt. Her går det bestemt ikke stille for sig, når vi kaster med maling i alverdens farver.


Værkstedsaktiviteterne er gratis ved betalt entré. Børn under 18 år har gratis entré.Museum JornGUDENÅVEJ 7-9DK-8600 SILKEBORG+45 8682 5388INFO@MUSEUMJORN.DKThis is the official website of Museum Jorn - Silkeborg|Any commercial user or copying must be approved by Museum Jorn - Silkeborg|Powered by Ajour CMS